Cartell d’Anuncis

ACTIVITATS I XERRADES

CURS DE PREPARACIÓ AL PART

Horari CAP Navàs: Dimarts, de 12h a 14h.

Aquest curs consta de 8 sessions de 2h. on oferim eines, informació i acompanyament a l’embaràs, el part i la maternitat.

“La pau al món comença al ventre de la mare” Evânia Reichert

En aquestes sessions tractarem: anatomia i canvis corporals i emocionals durant l’embaràs.

Com és la nostra pelvis, esferodinàmia i consciència corporal.

La preparació al part, quan anar a l’hospital? Què vol dir trencar aigües ? què és el pla de naixement? Com són les contraccions, el dolor, mobilitzacions i respiracions per alleujar-lo.

Cures de la mare i del nadó al postpart,  la importància del pell amb pell, l’arribada a casa casa, les visites i la reorganització familiar i els nous rols de mare i pare.

Fisiologia i pràctica de l’alletament matern,avantatges, ritmes de son i de plor.

CURS DE POSTPART

Horari al CAP Navàs: Dimarts, de 10h a 11’30h.

Aquest curs consta de 8 sessions d’1h30min on oferim eines, informació i recolzament als vostres dubtes i decisions per poder agafar seguretat i confiança i disfrutar del vincle amb el bebè!

En la vostra primera sessió teniu la oportunitat de compartir allò que vulgueu de la vostra experiència del part, sentiments i emocions i presentar els nadons i donar-los la benvinguda!

I sempre dedicarem una estona als petits, amb massatge infantil, reflexo podal, cançons així com també dedicarem una estona al sol pelvià fent exercicis de kegel.

“…Els infants necessiten llet,si. Però encara necessiten més ser estimats i rebre carícies…”Frédérick Léboyer

En aquestes sessions volem fomentar i sol·lucionar aquells dubtes i entrebancs que sorgeixen amb la lactància materna,  així com tractar diferents temes relacionats amb la criança i el postpart com l’alimentació complementària, la salut infantil, la salut sexual i l’anticoncepció, el son i el plor infantil, els gelos i tot allò que vulgueu compartir i que vagi sorgint  en funció de les necessitats del grup.