Processos administratius

 

  • ECONSENTIMENT

    Amb la implantació de les noves tecnologies s’obre un ventall molt important de possibilitats per millorar la comunicació entre vosaltres, els usuaris, i el centre.

    S’està treballant perquè en breu us puguem enviar informacions a través del correu electrònic o de missatges de text al mòbil. Per exemple us podríem enviar missatges confirmant hores de visita o enviar-vos un resultat d’un anàlisi. aquests documents s’enviarien encriptats, per garantir la seguretat de les vostres dades, i us proporcionaríem una contrasenya per poder obrir-los.

    De moment s’està recopilant la informació i el vostre consentiment per poder implantar-ho. També estem treballant en un seguit de temes relacionats amb la protecció de dades.

    A molts de vosaltres ja us hem omplert el formulari de l’econsentiment on us demanem la vostra autorització per utilitzar aquestes vies de comunicació. Si encara no us ho hem demanat us podreu adreçar al taulell del vostre CAP i us l’omplirem per poder gaudir d’aquests nous serveis.