Pediatria

Dra. Isabel Soler

 De l’11 al 31 d’agost la Dra. Soler gaudirà del seu període de vacances, per la qual cosa no podrà contestar els correus dins d’aquestes dates. 
 
Podeu utilitzar el correu electrònic per comunicar-vos amb nosaltres sobre certs temes com ara:
 
 1. Resultats de laboratori o de visites a l’especialista.
 2. Seguiment de malalties que no calgui explorar el nen.
 3. Seguiment d’una medicació.
 4. Tràmits administratius ( certificats per les llars d’infants, renovació de receptes electròniques, etc).
 5. Dubtes sobre dietes, petites patologies banals, consells de salut, etc.
 6. Bústia de suggeriments.
 7. Altres…
 1. La correspondència per correu electrònic no es adient per situacions d’urgència, en les que heu d’acudir al CAP o a l’hospital.
 2. Normalment respondrem als vostres missatges en un termini màxim de 48 hores excepte en festius, caps de setmana i vacances.
 3. El vostre correu electrònic es processarà utilitzant els mètodes de protecció de dades que estableix la llei. Ningú, a part del metge i/o infermera i del personal sanitari necessari per prestar l’assistència mèdica, poden accedir a les vostres dades. La correspondència per correu electrònic forma part de l’ historial mèdic ordinari de cadascun.
 4. Es responsabilitat vostra garantir la fiabilitat de l’equip que utilitzeu per la correspondència per correu electrònic i la seguretat del compte de correu electrònic. Es recomana que utilitzeu sempre el mateix compte de correu electrònic per comunicar-vos amb nosaltres. Assegureu-vos que només vosaltres o les persones que vosaltres autoritzeu poden tenir accés al vostre correu electrònic.
 5. Nosaltres farem tot el possible pel que el vostre correu segueixi essent confidencial, però per raons de caràcter tècnic i de diferent indole, la confidencialitat de les vostres dades no es poden garantir totalment.
 6. Si els pares hi doneu el vostre vist i plau, acceptarem missatges dels vostres fills majors de 12 anys, garantint-los tota la confidencialitat que sigui possible segons l’edat i maduresa i el vostre consentiment.

El correu on us podeu dirigir és:   pediatrianavas@gmail.com