Treballadora social

 Miriam Garcia Sala 

Informació pel pacient

1.- Podeu utilitzar un correu electrònic per comunicar-vos amb nosaltres sobre certs temes com ara:

a)      Funcionament de tràmits administratius

b)      Dubtes sobre tramitacions de prestacions socials

c)      Terminis de convocatòries de prestacions socials i sanitàries

d)      Bústia de suggeriments

e)      Altres

2.- La correspondència per correu electrònic no és adient per situacions d’urgències, heu d’acudir al CAP o trucar per telèfon a la treballadora social

3.- Normalment respondrem els vostres missatges en un termini màxim de 48 hores excepte en festius, caps de setmana i vacances

4.- El vostre correu electrònic es processarà utilitzant els mètodes de protecció de dades que estableix la llei. Ningú, a part dels personal sanitari necessari per prestar l’assistència que calgui poden accedir ales vostres dades. La correspondència per correu electrònic forma part de l’historial mèdic de cadascun.

5.-Es responsabilitat vostra garantir la fiabilitat de l’equip que utilitzeu per la correspondència per correu electrònic i la seguretat del compte que utilitzeu. Es aconsellable utilitzar sempre el mateix compte de correu electrònic per comunicar-vos amb nosaltres. Assegureu-vos que només vosaltres o les persones que vosaltres autoritzeu poden tenir accés al vostre correu electrònic.

6.- Quan redacteu el vostre missatges de correu tingueu en compte:

a)      Doneu el vostre nom complert

b)      Utilitzeu un títol de assumpte neutral

c)      Inclogueu només informació que calgui

7.- Nosaltres farem tot el  possible perquè el vostre correu electrònic segueixi sent confidencial, però per raons de caràcter tècnic i de diferent índole, la confidencialitat de les vostres dades no es poden garantir totalment.

8.- No es respondran correus electrònics que demanin informació personal ni confidencial.

9.- No es respondran correus electrònics de persones de menys de 18 anys.