Vine al CAP a vacunar-te!

El Departament de Salut posa en marxa avui la campanya de vacunació contra la grip 2018-2019 per protegir les persones especialment susceptibles als seus efectes, com ara les qui tenen malalties cròniques, la gent gran, les dones embarassades i els professionals sanitaris. Aquestes persones poden rebre la vacuna gratuïtament al seu centre d’atenció primària de salut.  

No n’hi a prou amb vacunar-se una vegada, sinó que cal fer-ho cada any perquè els virus gripals varien les seves característiques contínuament i la vacuna s’ha d’adaptar cada temporada per mantenir la seva efectivitat. 

La vacuna no pot produir la malaltia perquè s’elabora a partir de virus gripals morts i els efectes secundaris, si n’hi ha, són mínims: molèsties locals lleus i, rarament, febre i malestar. 

Recordeu que la grip no protegeix del refredat ni d’altres infeccions respiratòries víriques. 

Vacuneu-vos contra la grip i eviteu riscos! 

Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)

Canal Salut


Font:   Canal Salut
Font video:   Professionals d’atenció primària de Catalunya Central fan prevenció contra la grip d’una manera divertida.  Música de Txarango, Músic de carrer, per cortesia de Discmedi S. A. Gerència Territorial Catalunya Central Institut Català de la Salut
MOSTRA’N MÉS
 
 
 
Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.