L’ Escola Diocesana de Navàs , EDN, s’apropa al Cap Navàs i participa aquest curs en les xerrades sobre salut impartides per professionals de l’EAP

Promogut pel programa Salut i Escola i tal com ja varem començar l’any passat amb els alumnes de l’Institut Sant Jordi , aquest any hem començat les trobades de l’Escola –CAP amb els alumnes de 2 d’ESO de l’EDN.

visita_escolaEl programa Salut i Escola del Departament d’Educació i el Departament de Salut de la Generalitat , té l’objectiu de potenciar la coordinació dels centres docents , els serveis educatius i els sanitaris en accions de promoció de la salut i d’atenció a l’alumnat , per reduir els comportaments que poden afectar negativament la salut i detectar problemes de salut dels joves a fi d’intervenir-hi el més aviat possible.

L’activitat s’ha portat a terme amb la col·laboració de diferents professionals del CAP que primer han acollit els dos grups d’alumnes per informar-los del tipus d’atenció sanitària que s’ofereix, dels recursos que disposem , l’atenció de visites urgents , aspectes organitzatius etc., i també se’ls ha explicat  com  poden accedir a les xarxes socials sanitàries i en concret l’accés al blog de l’EAP.

En acabar s’ha realitzat un recorregut pel Centre i les diferents Sales de Consultes  procurant establir una relació de proximitat i confiança, mostrant el CAP com un lloc obert a qualsevol consulta i relació sanitària posterior que es pugi presentar.

Aquesta entrada s'ha publicat en Adolescent, Informació a la ciudadania, Noticies EAP Navàs-Balsareny, Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.