Salut posa en marxa un canal temàtic amb continguts audiovisuals sobre informació de salut i promoció d’hàbits saludables – Sala de premsa. Generalitat de Catalunya

  • El nou portal està obert a tots els ciutadans i permet compartir els continguts publicats a través de xarxes socials, blogs i webs

  • El servei ja compta amb més de 167 vídeos i 15 cartells que s’estan distribuint a través de més de 700 pantalles situades als centres sanitaris i altres organismes

El Departament de Salut posa en marxa un nou canal temàtic amb continguts audiovisuals sobre informació de salut i promoció d’hàbits saludables. Es tracta d’una millora i renovació del projecte Vídeo Salut, que va néixer durant el 2012, amb l’objectiu de produir informació audiovisual i servir-la a tots els centres assistencials de Catalunya perquè disposin de material de salut per emetre’l a les pantalles de les sales d’espera.

El material del nou portal està obert a tots els ciutadans i els permet que puguin compartir els continguts a través de pàgines web, blogs, xarxes socials, etc. D’altra banda, els organismes i institucions que disposin de monitors o pantalles d’informació també es poden descarregar els materials publicats amb la màxima qualitat.

Per mitjà d’aquests suports (vídeos i cartells) el Departament pot oferir informació de salut i que els ciutadans coneguin millor aspectes importants que els permetin tenir una millor salut i fer una prevenció activa de les malalties. El fet que s’ofereixi el material amb diferents dispositius i amb multiformat (MP4, WMV, FLV, …) permet que aquesta informació pugui arribar a diferents canals segons les necessitats de comunicació.

Fins al moment ja s’han produït 167 vídeos sobre diferents temes de salut i 15 cartells. Actualment aquest material ja arriba a 718 pantalles a través de 340 subscriptors del sistema sanitari públic i altres organismes i institucions (metro, biblioteques, ajuntaments, farmàcies, etc.).

Els vídeos més descarregats fins al moment han estat els que fan referència a la diferència entre grip i refredat, informació sobre la vacuna de la grip i la informació sobre com fer-se el duplicat de la targeta sanitària. En total, ja s’han fet 10.690descàrregues dels vídeos.

Més informació

http://videosalut.gencat.cat/

Aquesta entrada ha esta publicada en canal salut, CatSalut, Consells de salut, Informació a la ciudadania, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.