Estimar no fa mal! Viu l’amor lliure de violència

L’Institut Català de les Dones divulga un vídeo de sensibilització per ajudar a identificar i superar situacions de control en les primeres relacions de parella

desactivaelcontrol

L’Institut Català de les Dones presenta noves eines de prevenció i sensibilització, en el marc del programa Estimar no fa mal. Viu l’amor lliure de violència de prevenció de relacions abusives de parella entre adolescents. Els nous materials són el vídeo de sensibilització #DesactivaelControl, elaborat per LA BONNE – Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, per apoderar les noies i alertar-les contra el control en les relacions afectives de parella, i dos manuals pedagògics adreçats a professionals que treballen amb adolescents. Es tracta d’eines per avançar en la desactivació d’actituds i comportaments que es poden identificar a l’adolescència i que en un futur poden evolucionar cap a la violència masclista.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Adolescent, Ciutadania, Col·lectius, Informació a la ciudadania, Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.