Mousse de turró

Nova recepta de la Fundació Alícia contra el malbaratament d’aliments

Ingredientsmousse_turro

150g Torró de Xixona o de pasta tova
100ml de llet
4 clares d’ou
200 ml nata líquida 35% M.G.

Elaboració

  1. Barrejar la llet i el torró esmicolat. Triturar tot fins fer un batut.
  2. Muntar les clares a punt de neu.
  3. Muntar la nata ben freda.
  4. Barrejar el batut amb les clares muntades molt suaument per tal de que no es baixin en excés.
  5. Seguit barrejar la nata amb el mateix procediment per intentar que ens quedi una mousse airejada. Disposar-ho en copes i deixar refredar.
  6. Servir-ho fred.
Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s