Els millors apunts de la xarxa ICS Catalunya Central (2014)

Portada recull  2014

Cliqueu la imatge per veure el recull

Benvolgudes i benvolguts,

Enguany, editem novament una selecció dels articles que han estat els més innovadors i els més llegits dels que s’han publicat durant el 2014 al conjunt de blogs de l’ICS a la Catalunya Central.

Progressivament, la xarxa de coneixement que permeten les tecnologies de la informació i la comunicació es va estenent pel territori gràcies a la feina dels professionals que posen el seu saber al vostre abast mitjançant aquestes eines, que són el paradigma de la comunicació moderna. Aquest any, un nou equip d’atenció primària, l’EAP Sant Quirze e Besora, s’ha sumat a la llista dels que ja han anat apostant per aquest canal de comunicació.

Us convido a llegir el recull i aprofito, alhora, per felicitar els autors i autores per la seva feina, que aconsegueix que any rere any vagi creixent el seguiment que feu dels nostres blogs. També vull agrair la dedicació de totes les persones que fan possible que els blogs de l’ICS a la Catalunya Central siguin una eina capdavantera de promoció de la salut al servei de la ciutadania, al vostre servei.

Lluís Riu Bergés

Gerent territorial de la Catalunya Central

Enllaç: www.gencat.cat/ics/flpb/Pubvirtuals2014/Pubvirtuals2014.html

Aquesta entrada ha esta publicada en CatSalut, Ciutadania, Col·lectius. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.