Jornada del Bages: Dia mundial de l’Alzheimer

“El benestar de les persones amb demència és resultat directe de la qualitat de les relacions que mantenen amb els que els envolten” Kitwood, 1997

Programa 10a Jornada del Bages Dia Mundial de l  Alzheimer-page-001

Programa jornada del Bages

El proper 25 de setembre la Fundació Sociosanitària de Manresa, l’Associació de Familiars de Malalts de l’Alzheimer del Bages, Berguedà i Solsonès i la Regió Sanitària Catalunya Central del CatSalut, celebrarem la 10ª Jornada del Bages, Dia Mundial de l’Alzheimer.

Aquests 10 anys han estat molt importants perquè hem pogut donar a conèixer la malaltia, hem difós informació sobre ella i hem assolit recolzament i interès per part de les Institucions i organismes públics i privats, així com pels professionals i per la població en general.

El Dia Mundial de l’Alzheimer va ser instituït per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i auspiciat per Alzheimer’s Disease Internacional (ADI) el 1994.

L’Alzheimer és un problema sociosanitari de primera magnitud i afecta a tots els nivells de la societat. La seva evolució està estretament lligada a l’extensió de l’esperança de vida. La dependència que genera afecta no sols a la persona que la pateix directament, sinó també a la família cuidadora i a diferents col·lectius de la societat.

L’Alzheimer és un problema de tots, i ens obliga a plantejar-nos abordatges multidisciplinars, amb el recolzament de les administracions, els cuidadors, els pacients i els seus familiars.
Esperem que el programa d’aquest any sigui del vostre interès i us animem a participar tant en la presentació de pòsters com en la pròpia Jornada.

PROGRAMA DE LA JORNADA

Programa 10a Jornada del Bages Dia Mundial de l  Alzheimer-page-002

 Programa 10a Jornada del Bages Dia Mundial de l  Alzheimer-page-003Programa 10a Jornada del Bages Dia Mundial de l  Alzheimer-page-004

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciutadania, Dia Mundial, Gent gran, Malalties, Uncategorized i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.