Fes esport per una bona causa: lluita contra el càncer

camin_solidaria_Manresa-Montserrat

Participants de la caminada solidaria

Caminar és una bona forma de fer esport, i si a sobre es fa per una bona causa doncs millor que millor. El proper divendres, 16 de maig es durà a terme la nova caminada solidària Manresa- Montserrat organitzada pels Mossos d’Esquadra de la Catalunya central amb el lema “fem el camí al teu costat”.

L’objectiu d’aquesta caminada és recollir fons de les venda de samarretes i dels patrocinadors per lliurar-los a la Unitat oncològica de l’hospital d’Althaia i el Concorci hospitalari de Vic per fer més força en la lluita contra el càncer. Cada any són més els caminants que hi participen, personatges famosos i gent anònima que volen participar i fer esport al mateix temps, i enguany l’Hospital d’Igualada també es suma a aquesta iniciativa.

La solidaritat també és una bona excusa per poder fer esport, però en cas de que algú no pugui anar a la caminada, pot col·laborar comprant una samarreta i aportar al seu granet de sorra a la lluita contra el càncer.

“Fem el camí al teu costat”

Ruta: Fem el camí de Sant Jaume, de Manresa a Montserrat

Dia: Divendres 16 de maig, sortida a les 9’00 del matí de la Comissaria de Mossos de Manresa

Inscripcions: itpg969@gencat.cat

Més informació: facebook “fem el camí al teu costat”

Es poden comprar samarretes al serveis d’oncologia d’Althaia, Consorci Hospitalari de Vic, Hosptial d’Igualada i a l’adreça de correu:  itpg969@gencat.cat

caminada-1

caminada-2

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciutadania, Consells de salut, Municipis, Salut, Solidaritat i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.