Patir son engreixa!

Patir son ens pot fer ingerir unes 500 calories addicionals diàries.

descansarSi no dorms prou, possiblement també menges massa i poder augmentaràs la propensió a patir obesitat.

Els estudis de l’American Heart Association’s Epidemiology and Prevention/Nutrition, Physical Activity and Metabolism, 2012 Scientific Sessions, han posat al descobert que patir son altera els nivells de les hormones, la leptina i la grelina, i augmenta la quantitat de calories que les persones ingerim, segons va declarar Virend Somers, MD, Ph.D., autor de l’estudi i professor de medicina i patologies cardiovasculars a la Clínica Mayo, Rochester, Minnesota.

Els investigadors van descobrir que:

El grup que patia son, que dormia una hora i 20 minuts menys que el grup de control, ingeria 549 calories addicionals diàries de mitjana.

La quantitat de calories que cremaven cada dia no variava significativament entre les persones dels dos grups.

“Patir son és un problema cada vegada més estès, el 28% dels adults diuen que dormen sis, fins i tot menys de sis, hores diàries”, va declarar Andrew D. Calvin, MD, MPH, co-investigador, becari de cardiologia i professor assistent de medicina a la Clínica Mayo.

Aquesta entrada s'ha publicat en Adolescent, Consells de salut, Malalties, Salut, Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.