Exposició d’Ampans al CAP Navàs

Tots hem sentit algun cop allò de què “la música amansa las fieras” o “qui canta els mals espanta”. Sempre s’ha considerat que la música és quelcom positiu i que ajuda en diversos àmbits de la salut, com pot ser l’estat d’ànim o el desenvolupament dels sentits.

Tots som sensibles a la música, ens porta records, ens fa oblidar els problemes, ens fa plorar, li seguim el ritme….

Aquest efecte es produeix sobre tothom, i per tant també amb les persones que pateixen algun tipus de discapacitat, ja sigui una discapacitat física, psíquica o sensorial.

Enguany l’exposició que ens han preparat des de AMPANS està dedicada a la música i la discapacitat intel·lectual.

Els nois i noies d’AMPANS han seguit un curs de música  a l’escola de música de “Cal Moliner “ de Sallent amb l’objectiu d’apropar aquest art a persones, que en moltes ocasions, tenen més dificultat per poder accedir a aquests recursos.

La Música com a element d’exclusió és recull de fotografies que demostra que tothom pot gaudir de la música i per molt que es pateixi una discapacitat, sigui quina sigui, és pot aprendre, fer, i sentir la música en tots els seus sentits.

L’exposició estarà al CAP de Navàs del 25 de setembre al 15 d’octubre de 8 del matí a les 9 del vespres de dilluns a divendres, desprès marxarà al CAP Balsareny fins el dimecres 5 de novembre en horari d’obertura del CAP.

Font:    Miriam Garcia

Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.