Caminada solidària contra el càncer

Divendres 10 de maig a les 9 h

Caminada solidària Manresa – Montserrat per lluitar contra el càncer

caminada solidaria cancer 2013
Sortida Comissaria mossos
Inscripcions i compra de samarretes:  itpg969@gencat.cat

Dosier presentació caminada 2013

FEM EL CAMÍ AL TEU COSTAT 2013

Preguntes freqüents per la caminada del dia de 10 de maig de 2013 des de Manresa i fins al Monestir de Montserrat.

Com ho haig de fer per inscriurem a la caminada?

Has d’enviar un correu electrònic a l’adreça itpg969@gencat.cat amb el teu nom i cognoms, localitat de residència i telèfon mòbil.

S’ha de pagar alguna cosa?

No, la caminada és gratuïta. La compra de la samarreta solidària és el mitjà que tenim per obtenir diners que es lliuraran íntegrament al Servei d’oncologia d’Althaia i del Consorci Hospitalari de Vic.

On puc comprar una samarreta?

 De moment, les samarretes es poden comprar a les comissaries de Manresa, Igualada, Vic, Solsona i Berga. També les podeu adquirir a l’edifici del CME Egara (demanar per Oficina de Suport de la CSUCOT) i finalment podeu demanar-la directament al correu electrònic itpg969@gencat.cat i podem mirar de personalitzar una mica l’entrega de la samarreta.

També la podreu comprar el dia mateix de la caminada però no podem garantir que hi hagi totes les talles.

El preu és de 10 euros el qual es destina íntegrament als serveis d’Oncologia esmentats.

 On puc estacionar el meu cotxe el dia de la caminada?

Al Carrefour que hi ha al costat de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Manresa. Hi ha pàrquing per a tothom i és al costat del punt de sortida de la caminada.

A quina hora és la sortida i des d’on es surt?

Cal estar a les 8:30 hores al lloc de sortida per poder entregar les targes de sortida a tots els participants i donar les indicacions escaients.

La sortida serà a les 9 en punt i es surt del costat mateix de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Manresa. Ja veureu que hi ha unes carpes i un arc de sortida.

Preguem molta puntualitat ja que ens agradaria fer una fotografia de grup minuts abans de la sortida.

 Que és la tarja de sortida?

És una tarja que tindran totes les persones que vinguin a caminar i on hi consten: dos telèfons mòbils de l’organització, el perfil de la caminada, els punts d’avituallament i els punts on hi haurà vehicles de suport i per tant on es pot abandonar la caminada.

Aquesta tarja s’ha de mostrar a l’arribada i us entregaran us obsequi per haver participat.

El recorregut quin és exactament? Quina distància i desnivell té?

El recorregut total és d’un 24 quilòmetres i aproximadament uns 960 metres de desnivell positiu acumulat i 467 metres de desnivell negatiu acumulat.

El recorregut el trobareu al següent enllaç:

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2909080

Haig de portar menjar i beure?

Hi ha un total de 3 avituallaments al llarg del recorregut i un altre a l’arribada. En els avituallaments hi trobareu begudes, fruita i algunes barretes energètiques.

Es recomana que porteu entrepans o similars per menjar i, tot i que hi haurà begudes als avituallaments, sempre va bé que porteu alguna cosa per beure.

Aproximadament al quilòmetre 10 (urbanització de Castellgalí) hi ha un bar.

Quin tipus de roba i calçat haig de portar? Alguna cosa més?

Cal dur roba i calçat adequat per a camins de muntanya. No estreneu el calçat el dia de la caminada per evitar possibles lesions als peus.

Es recomana gorra per protegir-se del sol i crema de protecció solar amb nivell de filtre adequat. En la mesura del possible hauríem de portar tots la samarreta de “Fem el Camí al teu costat”.

Porteu també telèfon mòbil per si us cal contactar amb l’organització.

Diners, si es vol prendre alguna cosa al Bar que trobareu pel camí o a Montserrat.

A l’hora de fer una motxilla, poseu les coses de mes pes a la part baixa. Si porteu algun objecte rígid, interposeu roba entre l’objecte i la vostra esquena.

Hi ha cotxe escombra?

Si, però no us farà falta. Estarà situat sempre darrera del tot del grup.

Hi ha serveix mèdics?

Si, però tampoc us caldrà.

Puc abandonar en algun punt?

Si, a la tarja de sortida hi ha el perfil del recorregut i els punts previstos per abandonar. Estan situats aproximadament en el mateix lloc que els avituallaments. Hi ha 3 punts previstos.

Quanta estona tardaré més o menys en fer el recorregut?

La previsió és que la mitjana sigui d’aproximadament unes 6 hores.

El terreny és molt tècnic?

No, pràcticament tot el recorregut es fa per pistes forestals i únicament cap al final hi ha un corriol que porta a Santa Cecília.

Si tinc algun problema què puc fer?

A la targeta que t’han donat a la sortida hi ha dos telèfons de l’organització per si alguna de les persones que fa el recorregut els necessita.

Quines senyals haig de seguir per fer el recorregut?

Les senyals del Camí de Sant Jaume fins que ens desviem per Can Martorell per pujar a Santa Cecília. En aquest punt que ens desviem és on s’ha modificat el traçat inicial per motius de seguretat, ja que evitem haver de passar per la carretera de Monistrol a Montserrat.

En els punts conflictius trobareu o bé gent de l’organització o bé senyals i marques de color taronja o cintes de Mossos d’Esquadra.

Per baixar de Montserrat quina previsió hi ha?

A diferència de l’any passat, aquest any no hi haurà autobusos, tothom podrà baixar pel Cremallera fins a Monistrol de Montserrat i posteriorment agafar els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya fins a Manresa.

Per poder agafar el Cremallera, de forma gratuïta, haureu d’ensenyar el tiquet que us entregarem a l’arribada. Aquest tiquet s’ha de validar a l’entrar al cremallera.

Us recomanem que agafeu el cremallera de les hores i quart, ja que així no us haureu d’esperar després pel tren.

La primera parada dels Ferrocarrils de la Generalitat a Manresa, és la de Viladordis, està a 10 minuts caminant de la Comissaria dels Mossos, és a dir, del punt de sortida de la caminada.

Els familiars que us acompanyin però que no caminin, poden pujar i baixar amb el cremallera a preu de col·lectius (preu reduït). Ho podeu informar al fer la inscripció a la caminada.

Puc començar més d’hora o començar en alguna zona més propera a Montserrat?

Heu de tenir present, si aneu més d’hora o comenceu en algun punt més endavant, que podria ser que algun avituallament encara no estigui posat.

Alguna consideració més?

Si, Per tal de mantenir l’entorn i el medi ambient en òptimes condicions, recolliu sempre totes les vostres deixalles, restes de menjar, etc. i sobretot passeu-ho bé.

 

Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Informació a la Ciutadania, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.