Benvolgut/da,

Som el Centre d’atenció primària de Navàs-Balsareny i formem part del Servei d’Atenció Primària Bages-Berguedà-Solsonès de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Tot l’equip de professionals que treballem a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Navàs-Balsareny voldríem expressar-vos la nostra cordial benvinguda a aquesta nova eina de comunicació des de la que volem fer-te arribar novetats i informacions actualitzades.

El Centre d’atenció primària està composat d’una capçalera situada a Navàs al carrer Pau Duarri 3, i un consultori a Balsareny a la plaça Roc Garcia s/n. El nostre àmbit són els termes municipals de Navàs, Balsareny, Viver i Serrateix, Gaià, Galera, l’Ametlla de Merola i Cornet. Comarques del Bages, del Berguedà i de la província de Barcelona.

Atenem una població aproximada de 11.615 habitants i amb una variant estacional que pot arribar fins els 12.000 ciutadans i ciutadanes.

L’Atenció primària és el primer nivell d’accés de la ciutadania a l’assistència sanitària.  Volem prestar atenció als problemes de salut de la població de l’ABS de Navàs-Balsareny posant especial atenció en la prevenció de malalties i promocionant l’educació sanitària.

Si en qualsevol moment necessiteu més informació o algun aclariment, no dubteu a adreçar-vos a nosaltres.

Aquesta entrada ha esta publicada en Informació a la Ciutadania, Noticies EAP Navàs-Balsareny. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Benvolgut/da,

  1. oscar ha dit:

    Benvolguts/des

    Us manca posar el telèfon dels vigilants locals de Balsareny. Tothom s’adreça amb ells quan està tancat el CAP.

Els comentaris estan tancats.