Aplicació mòbil 061

Descarrega’t l’aplicació mòbil 061 CatSalut Respon

L’APP 061CatSalut Respon és una aplicació mòbil propietat de Sistema d’Emergències Mèdiques, SA (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut.

Accedeix a App Store o Google Play per descarregar-te l’aplicació:

iPhone061CatSalutRespon a APP Store Tunes  
Android: 061CatSalutRespon a Google Play  

 Geoposiciona

Amb l’objectiu d’apropar i facilitar l’accessibilitat del ciutadà al sistema públic de Salut i a l’atenció sanitària, permet a l’usuari, previ enregistrament de les seves dades (nom, cognoms, DNI, número de targeta sanitària, edat, sexe i adreça), l’enviament d’aquestes juntament amb les de geoposicionament, per tal d’oferir-li un servei de màxima eficiència i qualitat al posar-se en contacte amb el 061CatSalut Respon.

061 CatSalut Respon unifica l’entrada al sistema públic de salut, doncs es tracta d’un servei que té diferents nivells de resolució. Així, l’equip de més de 200 professionals entre metges, infermers i tècnics, i sempre després de la valoració del pacient, té la capacitat de realitzar tràmits administratius, donar consells de salut, adreçar al ciutadà al centre de salut més adient, enviar un metge a domicili o, en cas que sigui necessari, activar una ambulància o un helicòpter medicalitzat del SEM.

Envia dades de salut

A través de l’app, i sempre que s’hagin omplert les dades de salut, el 061CatSalut Respon pot consultar i actualitzar la història clínica del pacient, el que aporta la informació al moment i actualitzada als metges i infermers del servei, per tal de donar la millor resposta al ciutadà. A més a més, permet el reconeixement dels pacients crònics i complexos i altres d’especial seguiment.

Dóna assistència sanitària no presencial

L’app informa de quan cal trucar al 061 CatSalut Respon i ubica els centres i equipaments de Salut de tot Catalunya, en referència a la vostra localització. En aquesta primera versió, CAPs, CUAPs i Hospitals.

 Dóna informació sanitària

També dóna informació sanitària, doncs permet accedir a vídeos i consells de salut així com rebre avisos i notificacions relacionades amb la salut.

En l’app 061 CatSalut Respon també hi trobareu informació de drets i deures del titular de la Targeta Sanitària Individual (TSI).

L’eina preveu la seva millora i permet fer comentaris dels usuaris.

Especificitats de l’app 061 CatSalut Respon

  • El grau de privacitat està sempre sota el control de l’usuari, de tal manera que aquest pot activar o desactivar l’enviament de les dades personals i/o la seva geoposició.
  • Tot i tenint desactivades les dues opcions, segueix essent possible realitzar la trucada des de l’APP.
  • Aquesta APP és compatible amb els programes que permeten la lectura de pantalla a les persones amb deficiència visual.

Aquest projecte ha estat validat per la Direcció General d’Atenció Ciutadana (DGAC) i TICSalut i està inclòs a la plataforma APP de la Generalitat de Catalunya.

S’està treballant en la segona versió de l’app 061 CatSalut Respon.